***TERVETULOA***WELCOME***


Saturday 27 March 2010

Matka-infoa (Travel Info)

Tassa teille, jotka joskus saatatte eksya tanne pain maailmaa :) Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, kauniit ilmat ovat ilostuttaneet meidan paiviamme. Tama on ehka parasta aikaa vuodesta tehda pienia sisamaan matkoja, on tarpeeksi lamminta, mutta ei viela kuumaa. Talla viikolla teimme paivareissun Friguia Park:in elainpuistoon. Yllatys oli positiivinen. Paikka oli kauniisti suunniteltu, tilava ja siisti. Elaimia ei paassyt hirvean lahelta ihastelemaan, koska aitaukset olivat niin massiivisia. Tama tosin oli mielestani vain hyva asia. Kertaakaan ei tullut sellaista tunnetta, etta "voi reppanaa, kun on sullottu pieneen hakkiin/koppiin" :) Paikanpaalta pystyi ostamaan syotavaa, mutta paljon oli kivoja paikkoja vaikkapa picnicille. Delfinaariossa emme ehtineet kayda, mutta jaipahan jotain nahtavaa ensi kerrallekin, silla tulemme varmasti kaymaan siella toisenkin kerran.











This is for those, who might one day end up in this part of the world :) As I wrote earlier, the weather has been making our days worth living for. Spring is probably the best time of the year to do some day trips, because it's nice and warm but not too hot. This week we visited a animal park called Friguia Park. I was pleasantly surprised. The place was beautifully designed, spacious and tidy. We couldn't admire the animals too close by, because the fenced-in areas were huge. But this was only a good thing in my opinion. I didn't have a single moment where I thought "poor little babies, being stuffed in tiny cages like that" :) You can buy food there, but place also has lovely areas for picnic. We didn't have enough time to visit the Delphinarium, but that left us something new to see on our next visit. We are definitely going again!

4 comments:

  1. Meidän kevätlomavakkareihin on kuulunut Friguian reissu ja tämä vuosi taitaa olla eka kerta ettemme käyneet siellä. Olisi voitu sopia treffit sinne, jos oltais tajuttu :D

    Paikka on tosiaan upea eikä vain ympärillä olevan kauniin luonnon ja vuoristojen takia vaan juuri sen siisteyden, vehreyden ja eläinten hyvien olojen suhteen. Sieltä voi myös ottaa kummieläimiä joiden elinoloja voi tukea rahallisesti. Tuo delfinaario on ihan uusi juttu siellä.

    Mun blogista löytyy monta postausta sieltä viime vuoden maaliskuulta, jos et ole kurkannut aiemmin :)
    http://mizyena.blogspot.com/2009_03_01_archive.html

    ReplyDelete
  2. Joo, tosiaan treffit olisi ollut kiva juttu! Mutta kuten mulla on tapana sanoa, onhan tassa loppuelama aikaa :) Me tykattiin kylla tosi paljon paikasta, ihan varmasti lahdetaan toistekin! Ma en tiennytkaan tuosta kummielain mahdollisuudesta.

    Meilla olisi ilmeisesti menneella viikolla ollut useampikin mahdollisuus sopia treffit, kun taalla meidan kulmilla hengailit... :)

    ReplyDelete
  3. Jee jee, tasan kahden kuukauden päästä tullaan livenä ihailemaan kaikkea siellä! ihanaa, nähdään!

    ReplyDelete