***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 11 August 2010

Elokuu tarkoittaa rapuja (August is for crayfish)

Kauan sitten viime vuosituhannella kaksi nuorta naista lentokoneessa matkalla uuteen asuinmaahansa. Väliaikaiseen sellaiseen. Lentokoneen kiihdyttäessä ja noustessa ilmaan käytiin keskustelu, jossa toinen reissunainen lausui eräät hyvin (kuulemma) mieleenpainuvat sanat "Mä en kyllä tykkää lähteä sun kanssa mihinkään, kun sit me ei koskaan enää tulla takaisin!" Ja näinhän siinä sitten kävikin. Takaisin ei tultu kuin lomailemaan.

Elämä on kuljettanut meitä eri suuntiin, eri maihin ja maanosiin. Viime tapaamisesta oli jo kaksi ja puoli vuotta. Sitten sain kutsun rapujuhliin :) Suomessa samaan aikaan, jee!

A long time ago at sometime in the end of last millennium there were two young women on their way to the new country of residence. It was meant to be just temporary. As the airplane was taking off a little conversation was held between the two travellers. Apparently one them said to the another one these very famous words: "I really don't like leaving with you, because that means we'll never come back!" And how right was I, we never came back but to holiday.

Life has taken us to different directions, different countries and continents. It had been two and a half years since our last meeting. Then I received an invitation to a crayfish party :) We were both in Finland for a holiday, hurray!

4 comments:

 1. oi. ihanaa! ihanaa, että ette ole kadottaneet toisianne vuosien ja välimatkojenkaan jälkeen :)

  kaunis postaus <3

  ReplyDelete
 2. Mä oon vähän sellainen tyyppi, että tykkään pitää ystävistä ja muista tärkeistä ihmisistä kiinni välimatkoista riippumatta. Ja nykyajan maailma on oikeasti aika pieni :) Kiva, kun pidit postauksesta!

  ReplyDelete
 3. Kiva, kun vierailit blogissani ihailemassa tähtipeittoa! Se on muuten juuri kaupan Huuto.netissä, tunnukseni on ThelmanKammari jos kiinnostuit =D. Peittoja tulee tehtyä niin paljon, että jotain voi myydäkin =D

  Ihanan lämmin tunnelma blogissasi!

  ReplyDelete
 4. Onpas teillä ollut hyvännäköiset pidot! :)

  ReplyDelete