***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 10 November 2010

Voi plaah! (Oh blaah!)

Hiljaista on ollut blogirintamallani. Ensin joku varasti inspiraation. Sitten viirus tuli ja paiskasi petiin. Olikin sellainen tuttavuus, etten toista kertaa halua paastaa vieraisille! Vielakin vahan paata pakottaa ja nenan saa tasaisin valiajoin liimailla takaisin naamaan... Mutta kylla se tasta! Kun viela sen isnpiraation joku palauttaisi.

Olen suhteellisen antilaake. Ja oikeastaan ainoa laake, jota ylipaansa kayn apteekista hakemassa on ibuprofen. Taalla maailmankulmallahan ihmiskunta pitkalti porskuttelee sokerin ja laakkeiden avulla eteenpain. Mikaan ei ole liian makeaa ja koskaan ei ole niin terve, etteiko jonkunlaista tablettia tai mikstuuria kannattaisi ottaa. Vaikka ihan varmuuden vuoksi. Joten talomme on tayttynyt jos jonkinmoisesta ihmeaineesta ja viidennen paivan jalkeen minakin annoin periksi. Kuvissa taman episodin laakemaara, lasten tropit mukaanlukien.

Tahan samaan postaukseen liitan YSTAVYYSVIESTIKAPULAN, joka saapui VihreiltaNiityilta Irlannista.

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen « Mikä sinusta tulee isona? »
Hmm, vaihteli. Mutta aitini edelleen muistuttaa, kuinka lupasin olla miljonaari ennen 30 ikavuotta :/

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Olen haaveilijaluonne, joten piirretyt kuten Halinallet ja Peukaloisen retket "kolahtivat".

3. Lempileikkejäsi?
Barbiet ja paperinuket. Myos roolileikit, olin muuten aina poliisi niissa :)

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Heikkoa oli urheilun suhteen. Sulkapallo oli suosikkini, ja tanssi.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
Ensimmainen taisi olla Jason Donovan. Sitten Elvis.

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
Kaikki synttarit ovat olleet yhta hyvia.

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Juuri nyt kesalla sain mummoltani kauniit kultaiset korvakorut muistoksi. Ovat siis olleet hanella aikaisemmin.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Vaikka mita! En usko, etta koskaan paasen tilanteeseen, jolloin olisin tehnyt kaiken mita haluan.

Ja viskaisenpa kapulan eteenpain Mizyenalle etelaan ja pohjoiseen Poppelinalle seka Pikkuthtille. Toivotaan, ettei jaady matkalla ;)
Been little bit quiet here in my blogfront. Somebody stole my inspiration. And then naughty "little" virus came and threw me into bed. Let me just tell you, that was a meeting I do not want to rearrange. My head is still little sore and my nose keeps dropping off due to sneezing and blowing. But, on the way to recovery... if someone just returned my inspiration.

I'm pretty anti-medicine. I think people might be taking them too easily. Usually the only thing I buy from chemist is some ibuprofen. But around here people are mobilized on sugar and conventional drugs. Nothing is ever too sweet and no complaint is too small to have few pills and suryps. Just in case, you know. So during the years our house has been filled up with all kind of miracle drugs and this time after five days even I had to give in. Get the picture from these photos ;)

5 comments:

 1. Mistäs te saitte tautinne, kylmistä lattioistako?;)
  Mutta aikamoinen lääkemäärä kuiteskin, siis ihan sikäläisissä mittakaavoissa.

  ReplyDelete
 2. Hahhaha, nauratti toi Sannan kommentti kylmistä lattioista. Siis tietenkin. Tai sit läpivedosta.

  Musta toi lääkemäärä näyttää ihan ookoolta koska eihän ne vaan sun ole kun lastenkin lääkkeitä joukossa. Kuumelääkettä jokaiselle, yskänlääkettä, nenäsuihketta ja silleen. Lääkkeitä mitä suomessa lääkärit ei määrää vaan sanovat, että osta tarvittaessa oireenmukaisesti.

  Mulla kävi eilen tohtori ja sanoin, että paa vaan antibiootti. Sanoi, että joo joo ja sitten reseptissä oli lisäksi korvatipat ja kuumelääke :D

  Kävin yksi päivä lapsen kanssa ihotautilääkärillä. Ihan tarkistuttamassa syntymämerkkiä. Ei me mitään reseptiä odotettu mutta tiedän, että paikallisista tuntuu pöllöltä maksaa erikoislääkärin vastaanotosta 40din eikä edes saa mitään reseptejä mukaansa :D Saimme siis aurinkorasvaa ja tavallista kosteusvoidetta resptillä määrättynä :D (en hakenut niitä).

  Ja kaikki nämä reseptilääkkeetkin saa monista apteekeista ilman reseptiä, jos ei halua lääkäriin mennä. Kertoo vain oireet apteekkarille. Just tänään apteekissa seurasin tätä touhua..

  ReplyDelete
 3. SannaKoo: Taa viirus kuulemma hyokkaa tuulen mukana. Lampotila on asettunut siihen +22 asteen hujakoille jo muutamaksi viikoksi, mutta ulos ei saa menna (ainakaan ilman kaulaliinaa ja toppatakkia), kun se tuuli puhaltaa sita viirusta pain nakoa :p

  Meilla on osittainen lattialammitys, joten se ei kelpaa syyksi.

  Mizyena: Juu, ja tuossa oli myos parit antibiootit, pari erisortin perapuikkoa ja mentolvoidetta rintakehaan. Aika paljon kuitenkin!!!

  Hyva, etta saitte reseptin aurinkorasvalle :D Tuo oli ehka paras resepti, mista oon kuullutkaan!

  ReplyDelete
 4. Osittainen lattialämmitys!! Wautsi wau. Mä olisin halunnut mutta kukaan tuppulassa ei osannut rakentaa niitä..

  Mä sain muuten myös ton Zinnat kuurin. Sitäkö sä nyt syöt?

  ReplyDelete
 5. Mizyena: Juu, Zinnat-kuuripa hyvinkin :)

  ReplyDelete