***TERVETULOA***WELCOME***


Monday 21 March 2011

Voihan minttu! (Oh my mint!)

Tallasta herkkua tuli viime vuoden lopulla myyntiin. Melko varmasti maahantuontifirma pysyy voimissaan jo pelkastaan meikalaisen ostoinnolla... Kahdella suomikansalaisuuden omaavalla "asiantuntijalla" olen jo maistattanut ja joo, kylla se on kuin ilmetty Marianne! Ei paase yli eika ympari, syotava ne on kaikki ja vielapa haettava lisaa.

Nyt kun joku alkaisi maahantuoda jotain panttereita vastaavaa :p


Heavenly good minty sweets! You just can't stop eating these. These are from Italy, but on sale here now :)

5 comments:

  1. Ja missäs kaupasa näitä myydään??

    Monoprixssä olen nähnyt Italialaisia karkkipusseja. Tulivat juurikin joskus loppuvuonna myyntiin ja yhtä makua olen ostanutkin mutta eivät olleet näitä. Vaan sellaisia lisäaineettomia aniskarkkeja. Täytyypä ensi kerralla katsoa hyllyä tarkemmin.

    ReplyDelete
  2. No, ihan ensimmaiset satsit ostin Geontista, mutta nykyaan Carrefourista. Naiden kanssa tosiaan tuli markkinoille samaan aikaan kymmenkunta muutakin sorttia tuolta samalta valmistajalta, mutta vain paria olen maistanut. Naa on oikeesti tosi hyvia, jopa tuo suklaa tuolla sisalla oli ihan kuin mariannessa :)

    ReplyDelete
  3. hmmm...täytyy vissiin metsastaa noita parin viikon kuluttua Italian matkalla :)

    tuo sydan kuvio houkuttelee maistamaan ;)

    ReplyDelete
  4. Katundar, vai ollaan sita lahdossa Italiaan!! ;)
    Super hauskaa matkaa! Heiluttele kun oot perilla, niin heiluttelen takas. Eihan tuossa ole kuin pieni latakko valissa... :D

    ReplyDelete
  5. Voi KIITOS :)
    Lupaan heilutella :)
    Eihan siina todella ole kuin pieni latakko valissa...tosin olen hiukan pohjoisempaan menossa mutta heiluttelen jo sielta koneesta. Viela reilu pari viikkoa kiusaan teita taalla kommenteillani !

    ReplyDelete