***TERVETULOA***WELCOME***


Sunday 1 May 2011

Blogistaniassa...

on pyorinyt hyorinyt haaste. Menee jotenkin nain. Avaa kuvatiedostojesi neljas kansio ja sielta neljas kuva. Selita kuva. Sain haasteen jo muutama viikko sitten Onnen Omenoilta ja parisen viikkoa sitten Vihreiltaniityilta, kiitosta vaan ja anteeksi, kun olen vahan hidas tarttumaan naihin. Itse laitan haasteen eteenpain kaikille, jotka eivat ole viela osaa ottaneet (onko teita?) :) 

Ja sitten kuvaani: Viime syyskuussa otettu kuva Tammerkoskensillalla. Suomesta lahto kasilla, ja viimeisia fiilistelyita seka shoppailuja, snif. Kuva on rakeinen, kun ei siina kiireessa huomannut kameran asetuksien olevan vahan pyllyllaan :p



3 comments:

  1. Hieno kuva! Tampereella olen käynyt vain kerran,joten ihan mielenkiintoista oli tätä kuvaa katsoa. Nuo punatiiliset vanhat rakennukset ovat kauniita!

    ReplyDelete
  2. Loman viimeisinä päivänä on aina jotekin sekavat fiilikset. Inhoan hyvästejä. Vai toinen saman kokenut voi niitä tunteita ymmärtää. Haluaisin vain olla rauhassa, enkä jaksaisi jutella kenenkään kanssa.

    ReplyDelete
  3. Yealian: Nuo punatiiliset rakennukset ovat omastakin mielestani parasta Tampereen keskustassa. Antavat siihen varia pelkan harmaan sijasta, ja tietysti tuo koski :)

    Vihreatniityt: Nain on. Me lomailtiin reilu kolme kk, johon mahtui koko ulkosuomalaisen tunteiden kirjo. Ihastuksesta vihastukseen :D Taalta meilta pain paasee paljon harvemmin Suomeen kaymaan, kuin ennen Euroopassa asuttaessa. Matkat ovat todella kalliita, ja suoria lentoja ei ole. Viime kesa oli erikoislaatuinen ja viimeinen "vapaa", silla lapsia kutsuu koulutie seuraavaksi :)

    ReplyDelete