***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 16 May 2012

Arskamekko (SunDress)

Tassa taannoin vuosi pari sitten ostin kirppikselta dinarilla poytaliinan. No, nykyaan se on mekko kattoterassille auringossa hengailuun tai vaikkapa rannalle. Paremmalta nayttaisi tietysti paalla kuvattuna, mutta saastan silmianne ;)
Paljon en vaatteita ompele, kun en jaksa kaavoja. Jos jotain ompelen, se tapahtuu vain tyylilla sakset kateen ja tuurilla eteenpain. Senpa takia tekemani vartalonpeittajat ovatkin yleensa tosi yksinkertaisia, mutta eipa noissa nykyajan myytavissa vaatteissa muutenkaan montaa saumaa nayta olevan. Ja taahan on aika retro. Sanokaa, etta on :)
While ago I bought a table cloth from a flea market. Well, nowadays it's a dress for sunbathing or beach :)


3 comments:

 1. Eri hiano! Kiva detalji tuo kukkanen!

  ReplyDelete
 2. Kylläpäs ootkin tehnyt tosi kivan mekon pöytäliinasta... on se hieno...

  ReplyDelete
 3. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  ReplyDelete