***TERVETULOA***WELCOME***


Monday 10 September 2012

Hunajaista (Honeyed)

Kyllahan te raskaana olevat naiset tiedatte ;) Himojensa vankeja. Eipa siina sitten muuta kuin suvun tadit koolle ja baklawa-talkoisiin. Ja kun niita alkaa tehda, niin kannattaa tehda tarpeeksi. Isot metrin mittaiset paistinpellit leivoksineen kiikutettiin laheisen leipomon uuniin paistumaan. Taytteena talla kertaa vahemman makeampaa, paahdetuista ja jauhetuista seesaminsiemenista tehtya tahnaa. Pinta sivellaan hunajalla.

Selvennykseksi, etta haikara ei ole matkalla tahan osoitteeseen :)





If you bother to make some baklawa in the first place, you might as well make lots of them. These are the less sweet ones, filled with paste made of toasted and grounded sesame seeds and topped with clear honey.


5 comments:

  1. No mä jo meinasin onnitella :))

    ReplyDelete
  2. Eikohan meidan kiintio ole jo taynna... Ja oliskohan baklawa se mun chosen pakkosaadaherkku edes raskaana ;)

    ReplyDelete
  3. Nam. Libyalainen työkaverini toi meille noita herkkuja ramadanin päätyttyä. Tulee vieläkin vesi kielelle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ma tykkaan naista kylla kanssa, mutta vain yksi kerrallaan ;) Ovat aika makeaa tavaraa!

      Delete
  4. Joo ei kuulu munkaan herkkuihin tämä. Yhden pakkomaistiaisen voin uunituoreena ottaa mutta en enempää.

    ReplyDelete