***TERVETULOA***WELCOME***


Thursday, 25 October 2012

Sadetaivas (Rainy sky)


Syksy on tullut. Sita odoteltiin ehka liiankin kauan. Kun vetta ei ole satanut puoleen vuoteen, alkaa sadetta olla jo hiukan ikava. Sadepaivat voi silti laskea viela yhden kaden sormilla, ja silloinkin enimmakseen vain kuuroja. Tanaankin melkein satoi. Naapureille taisi roiskua muutama pisara, me katselimme vieresta ;)


The longest, hottest summer that seemed to go on forever has ended, and we have welcomed the autumn's rainy days. Though still pretty few and far between, it almost rained today. Almost.

6 comments:

 1. Meillekin luvattiin sadetta ja sitä tulikin,tasan minuutin eli oikeastaan ei mitään..,Mutta ehkä sitä vielä tulee...Mukavaa syksyä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, meilla on ollut vahan sama meininki. Viime viikko oli killeri, ei meinannut henki enaa kulkea. Tosi kuumaa ja kosteaa, vaan ei sadetta raikastamaan ilmaa. Todella erikoisen kuiva syksy ollut.

   Samoin sinne kivat ja mukavat syksyt! :)

   Delete
 2. Voi, kun voisin lähtettää sinulle pari märkää pilveä. Nytkin sataa tihuttaa ja on niin pimeää.
  Paljonko siellä on lämmintä?

  Tuo sananvahvistus on kyllä tosi rasittava. En meinaa millään osua oikeaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On vahan huonosti nuo maailman sadepilvet jakautuneet, kun toisaalla on ollut keskimaaraista marempaa ja taalla taas kuivempaa. Alkaa maisemat nayttaa aika karuilta jo tassa vaiheessa. Lampotila pyorii lampoisena paivana jopa yli +30 ja viileampana siina +25. Ihan siedettavaa jo :)

   Ma poistin sanavahvistuksen. Mullakin on monessa blogissa sen kanssa ongelmia, valilla jaa ihan kommentoimatta sen takia :/

   Delete
 3. Heh, mua nauratti toi tänäänkin melkein satoi :D Me kans yksi päivä riemuttiin, kun alkoi satamaan ja sitten sitä kesti 53 sekunttia :D Ei oikein piristänyt luontoa eikä mieltä. Vaan nythän tässä on viime päivinä saatu kunnon sateita ilta ja yöaikaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, mutta eilen illalla satoi ihan oikeasti. Ja tanaankin on vahan tihuuttanut, kylla elama on ihanaa ;) Meillakin piti sataa useampaan otteeseen viime viikolla, vaan aina meni jotenkin ohitse. Tanaan on tosi viileatakin, fleecet piti kaivaa kayttoon!

   Delete