***TERVETULOA***WELCOME***


Tuesday, 11 May 2010

Valoa nakyvissa (I can see the light)

Mita sisustamiseen tulee, niin tiedan tarkalleen mita haluan. Valilla se on turhauttavaa, varsinkin jos ei juuri haluamaani asiaa loydy mistaan, enka mielellani tee kompromisseja. Siksipa melkein pompin onnesta viime viikolla loytaessani kasan lampunvarjostimia ja vielapa samasta liikkeesta kaikki! Voi helppous sentaan! Mahtavaa seista samassa paikassa ja vain sormella osoitella "haluan tuon, tuon, tuon ja tuon", "ai niin, ja tuon!" ;)
Tykkaan naista varjostimista ihan hirmuisesti! Makuuhuoneen lampun suhteen oli vahan valinnan vaikeuksia, sinne olisin halunnut monta muutakin erilaista. Vaan hyvana ja reippaana vaimona annoin periksi miehelleni, joka ihastui mustavalkoiseen reikaiseen varjostimeen. Ei vaan, seisoisimme siella varmaan vielakin arpomassa entententen teelikamenten, ellei han miehekkaasti olisi tehnyt valintaa puolestani ;)

Aulaan
Hall
Makuuhuoneeseen
Bedroom

Kaksi naita myos aulaan
Two of these also for the hall


Valitilaan
The between spaceOlohuoneeseen
Living room
What comes to a decorating the house I know exactly what I want. Which can be little frustrating sometimes, since I'm bad making compromises. So is it surprise then that I was jumping up and down of pure joy when we found all these lamp shades and all in one shop! Talk about easy. I was just standing there and pointing out with my finger "Can I have that, that, that and that please." "Oh, and that too!"

I really like these lamp shades. I had some difficulty choosing the one for the main bedroom due to the fact that there were too many nice ones, but luckily my prince in shining armour aka husband saved me from that and bravely chose the one he liked most. :)

8 comments:

 1. Vau, oletpa tosiaan löytänyt erilaisempia valaisimia kuin yleensä täällä löytää! Tosi kivoja!

  Mä painiskelen usein sisustusjuttujen kanssa kun en vain löydä näiltä markkinoilta juuri sellaista kun haluan. Jouduin aikanaan tekemään paljon myönnytyksiä koska muutimme täysin tyhjään taloon mihin piti saada nopeasti edes peruskamat. Yleensä mielummin odotan sitä oikeaa.

  ReplyDelete
 2. Ja parasta naissa oli hinta!! Ne oli ihan superedullisia! Tai sanotaanko samanhintaisia kuin Euroopassa, ei oltu laitettu Tunisia-lisaa :D

  Meilla on ihan sama ongelma, mekin muutettiin tyhjaan taloon, joka edelleen on suhteellisen tyhja. Paljon on lainassa anoppilasta, ja aikoinaan haalahjaksi saatiin makuuhuonekalusto, joka nyt kaytossa, mut menee vaihtoon jossain vaiheessa. Eli meidan koti on aika tyylien sekamelska talla hetkella, mutta pikkuhiljaa enemman meidan nakoinen :)
  Meilla on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitaan ekstraa. Ollaan ilman, kunnes loytyy jotain mista tykataan (lue tykkaan) :)

  ReplyDelete
 3. Katos nyt musta on tullu tooooosi hyva frendi, ku tulin jo toistamiseen viikon sisalla zekkaan sun blogis!!;D Ja taytyy jopa skriivata tanne mun eka comment, ni siina on sulle bruuffia juusii!!;D Oot loytany kivat lamput!!:) Nykyaan onnex taalla on kaupat pullollaan modernia tavaraa!:) Aikoinaan kun me sisustettiin meijan kamppaa, ni loyty ainoastaan Meublatex!:D(vaikka nykyaan niittenkin tyyli on kanssa onnex muuttunu tosi paljon!:) Ja kaiken modernin tavaran joutu tuomaan ite Euroopasta...:D Oisko pikkasen mahtavaa jos tanne ilmaantuis Ikea!!:) Kun eihan tosta Bricoramasta oo mihkaan!! Mites muutes ooksa saanu jo sen sun taulus maalattuun??:) Ma kun en todellakaan viella oikeen hokaa tata blogijuttuu, ni en tieda etta mihka ma nimeni kirjotan?? Siis vaan tahan loppuun niinko??:D Ilmeisesti mulla pitas olla ihan oma sivu etta se tulis tolla tavalla nakyviin, ku sulla on tossa sun commentissas?? No joka tapauksessa, Terveisin GazelleCityn toinen hemaseva londi!!;D

  ReplyDelete
 4. Ai ny ma hokasin ton nimi jutun!!:D

  ReplyDelete
 5. Oletpa löytänyt upeita lampunvarjostimia.
  Meillä pistetiin keittiöön ja pelihuoneeseen "spotlightit". Suuri virhe. Jatkuvaa lampunvaihtoa, ja surkea sähkömies asensi osan niin löysästi, että nyt ne roikkuu miten sattuu.

  ReplyDelete
 6. NINSKU: Kiitos kaunis, kun tulit kommenttilaatikkoa piristamaan ;)Ja kylla blondikin oppii kun tarpeeksi yrittaa :D
  Ma kylla tykkaan Bricoramasta, sielta tekee valilla loytoja. Askartelu ja maalaustarvikevalikoimat on niilla hyvat! Taulut on ihan viimeistelya vaille, maali kuivuu niiiiin hitaasti :/ Mutta eikohan ne parin viikon sisaan roiku jo seinalla :)

  VIHREATNIITYT: Joo, makin tykkaan kylla naista. Ma oon miettinyt noita spotlighteja remontin yhteydessa laitettavaks, tykkaan kun ne saa himmennettya... Mutta hyva tietaa myos haittapuolista! Palaako niissa siis lamppu useammin? Toisaalta kauniit lampunvarjostimet on kylla ilo silmalle, ja niita pystyy vaihtamaan uusiin kun maku/tyyli vaihtuu!

  ReplyDelete
 7. Meillä on ihan simppelit spotlightit, ei mitään säätöjä. Lammpuja menee, ja niiden vaihtaminen on hankalaa ja kallista. Tikapuilla olen keikkunut kerran, jos toisenkin. En suosittele. Tekisi mieli "repiä" ne pois, mutta se olisikin sitten aika urakka, sillä kattohan on reikiä "täynä"!
  Kaverille sanoin, että älä ihmeessä niitä laita. Ja arvaas, nyt hänkin kiipeilee tikapuilla. Olisi kuuleellut minua!

  ReplyDelete
 8. Mikä vitsin Bricamara, mä en taas ala, jos teillä on Ikeankin korvike siellä.

  Meillä on olkkarissa huoneen ympäri upotetut spotit (joka toinen erivärinen) ja lisäksi kattokruunut. Tykkään molemmista mutta spotit vie aika paljon sähköä kun on monta valoa samaan aikaan päällä vaan antaa kyllä pimeinä iltoina tosi kivasti valoakin kun lapsetkin läksyt yleensä rustaa olkkarissa :) Meillä on tavan valaisimien lamput jatkuvasti loppuun palaneita mutta spotit kestää kauemmin.

  ReplyDelete