***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 2 June 2010

Valmis! (Done!)

Vihdoinkin sain ne viimeiset siveltimen vedot vedeltya, ja taulu on valmis. Tama on todellakin ollut viimeista viivaa vaille valmiina jo kuukausia. Tuli kyllastyminen tai jotain. Mutta nyt kun se tuossa sangyn paadyn paalla komeilee, ihan hieno fiilishan tama on :)
Taulun lopullinen paikka tulee luultavasti olemaan jossain muualla, pienemmalla seinalla. Sangyn paaty kaipaa jotain suurempaa. Mutta muuten sanoisin, etta ihan minulle mieleinen taulu, yksinkertainen ja selkea ja sopii sisustuksen vareihin ;)
Nimensa se sai poikani kautta, joka ihmetteli miksei yhdessakaan talossa ole ovea!"Why no doors?"
Size 38x46cm, oil

Finally it's done and finished. This painting has been almost finished for months, but somehow along the way I lost my inspiration to continue. But now that I did, I'm more than happy :)
I will probably place it somewhere else later on, because I think our bed needs something much bigger above it. Otherwise it is to my taste, simple and clear and goes nicely with the colours in our house ;)
I gave the name to it after my son wondered why none of the buildings have any doors in them!

9 comments:

 1. ...ja ihanat vuodevaatteetkin!

  ReplyDelete
 2. Hieno on! Milläs väreillä olet tämän maalannut?

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva ja mäkin huomasin kivat petivaatteet!

  ReplyDelete
 4. Komee on! Jäin jo odottelemaan seuraavaa taulua.
  Oletko muuten maalannut tunisiaaiheisia tauluja?

  ReplyDelete
 5. Sansku ja Mizyena: Petivaatteet on teetetty ompelijalla ja kankaat loysin ihan vaan paikallisesta soukista. Tykkaan myos :)

  Poppeliina: Taulu on maalattu oljyvareilla, en ole oikein tutustunut muihin varityyppeihin viela. Akryyli kuulemma kuivuis nopeammin, naita kun joutuu odottelemaan viikkokaupalla kuivaksi :/

  SannaKoo: Mun "maalausura" on viela aika alussa, joten paljoa ei ole tullut maalailtua. Katsotaan, josko tama maa inspiroisi taulun aiheeksi asti... ;)

  ReplyDelete
 6. Hieno maalaus!
  Entäs jos teet noita sarjan, vaikka pari lisää, sitten täyttäisivät sängynpäädyn.

  Minäkin aloittelen "maalausuraani", eka työ on kohta valmis, Tunisia-aiheinen, Mizyénan innostamana. Kuja ja sinisiä ovia. Öljyvärien kuivumista täytyy tosiaan odotella pitkään, siinä jo suurin innostus kerkeää haihtumaan :)

  Mukavia maalaushetkiä !

  Phantoma

  ReplyDelete
 7. Phantoma, kiitos ja onpas mukavaa kuulla, etta sakin maalaat! Se on kivaa, kun on jotain yhteista :) Hienoa olisi joskus paasta kurkkaamaan sunkin tuotoksia ;)

  Tuo kolmen sarja sangyn paahan oli hyva idea, ei olisi tullutkaan mieleen. Paitsi, etta jos taulut talla vauhdilla valmistuu, niin valmista saadaan odotella varmaan parisen vuotta :D

  ReplyDelete
 8. Siinähän sulle on tavoitetta, hiljaa hyvä tulee!!!

  Mulla on eka "taideteos" valmis ja kuivumassa, ei tullut ihan sellainen kuin ajattelin... vähän kuin Phantoma 5v. olis maalannut :D
  en ymmärrä valoista tai varjoista mitään. Mutta opetellaan !

  Mulla ei ole omaa blogia mutta lupaan sen joskus toteuttaa ja pistän sitten maalauksia näytille. Mutta ensin pitää vielä "hiukka" harjoitella :)

  Phantoma

  ReplyDelete
 9. Hihi, juuri tuon takia aloitinkin helpoilla aiheilla maalaamisen, ei voi ainakaan paljoa menna vikaan ;)

  Olisi kylla tosi mahtavaa nahda ne sun maalaukset!

  ReplyDelete