***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 12 January 2011

Frippe-kankaat (Frip fabrics)

Taalla on aivan mahtavia kirppareita! Niissa voisi tonkia paiva paivan jalkeen, ellei kaapit olisi sanoneet itseaan irti jo aikoja sitten. Eli nyt suunnitelmissa hiukan hillita ostointoa, ja keskittya tekemaan naista jotain uutta! Toivottavasti jossain vaiheessa paasen esittelemaan tuotoksia :)

There are amazing frips in here! I could spend my days just digging out treasures, but unfortunately my cupboards and storage disagree with me. So I'm planning to concentrate on these lovely fabrics to produce something new. Hopefully I'll get to show you what became of them in the near future :)

4 comments:

 1. Kivoja löytöjä, tykkään erityisesti noista musta-valkosista. Mitä aiot niistä tehdä?

  Me seurataan täältä kaukaa järkytyksellä mitä Tunisiassa tapahtuu, mites teidän seudulla mennään?

  ReplyDelete
 2. Ja siis tuossa ei ole edes kaikki... mutta alotetaan noista :D Makkariin on tulossa verhot ja tyynyja, jotain kasseja ja pussukoita ja muita koristetyynyja. Vaikka mita on mielessa, kun vaan saisi aikaiseksi...

  Meidan perhekohtainen elama jatkuu toistaiseksi ihan normaalina, mutta ymmarrat varmaan, etten halua taalla puhua asiasta :)

  ReplyDelete
 3. Upeita kankaita! Erityisesti silmääni miellytti kolmannen kuvan retrokuvioinen ja ne mustavalkoiset. Wautsi.

  Kovasti tsemppiä sinne levottomuuksien keskelle! Hurjaa... :(

  ReplyDelete
 4. Kaikessa muussa kiireessä oli tää postaus mennyt ohi silmieni. Ei meillä vaan noin kivoja kankaita ole tai sitten en osaa etsiä.

  ReplyDelete