***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 16 February 2011

Hello!

Kiitos kaikille, jotka taalla jaksavat kayda kurkkimassa, vaikka postauksia ei kuulu eika nay!

Mietinnan alla on ollut, miten tata blogia jatkan tasta eteenpain, vai aloitanko kokonaan uuden... Tuntuu, etta blogini on liian moniaiheinen, ja ei juurikaan sita minkalaiseksi kuvittelin sen aloittaessani. Tarkoituksena olisi typistaa aihepiiria, jattaa vain taulut ja (ehka) kasityot jaljelle... Tama tietysti tarkoittaa sita, etta postauksia tulisi harvemmin, mutta niin sanottu liirumlaarum jaisi pois. Mita mielta, rakkaat toverit, te olette? 
Tama mahdollistaisi myos sen, etta voisin jattaa nimettomyyden taakseni ja aloittaa ihan omalla nimellani. Hmm. Mietinta jatkuu. Jaksakaa kanssani :)


Thank you everyone who keep visiting this blog, and I apologize for my absence.

I have been thinking to make some changes to my blog,or maybe even start a new one. I feel my blog is too messy with too many subjects on it and nothing of the sort I had in mind when I first began writing this. I would like to concentrate on my paintings and (maybe) sewing and crocheting and nothing else. This would of course mean less postings more infrequently.And that would make it possible for me to blog under my real name... I'm still thinking. Bear with me, please!

10 comments:

 1. No mä kyllä tykkään just niistä liirumlaarum arkijutuista ja kulttuuripostauksistakin. Nih. Mutta ihan miten itse parhaaksi näet. Kahta erillistä blogia en kannata kuitenkaan, että jos haluat typistää aihepiirin taiteisiin niin tee sitten niin!! Kyllä mä pääsen liirumlaaruilemaan sun kanssa muilla kanavillakin :D

  ReplyDelete
 2. Juu, kylla makin niista tykkaan :) Ja siis tykkaan monestakin tallaisesta liirumlaarum-blogista, ja sekablogeista... Ja sellaisilla blogeilla on ihan aiheestakin enemman lukijoita. Itse haluaisin kuitenkin ehka keskittya naihin tauluihin, ja sitten sekin, etta ei tarvitse "vakisin" keksia blogattavaa :D Tuntuu, etta paiva paivalta paakoppa on vaan tyhjempi!

  Ja oot oikeassa, kahta blogia en kylla jaksa pitaa, eli tama blogi pysyy, mutta missa muodossaan on viela vahan auki.

  ReplyDelete
 3. Mulla muuten on liirumlaarumarkijutuille ihan oma blogi mutta se on suljettu. Vain kouralliselle sukulaisia ja ystäviä. Se on mun päiväkirja ja paikka mihin laittaa lasten kuvia talteen sekä postauksia meidän päivistä. Olen pitänyt sitä jo neljä vuotta enkä osaisi olla ilman kun niihin on niin kiva palata erityisesti kun tulee niin vähän muuten teetettyä kuvia albumiin tai kirjoteltua lasten muistoja mihinkään.

  Ja sitten mulla on mun kuvablogi mikä keskittyy vain kuviin. Ilman sen kummempaa syvyyttä tai "paljastamatta" mitään erityisempää. Eli ymmärrän kyllä mitä ajat takaa ja olen mukana, teetpä miten päin vain!!!

  ReplyDelete
 4. Minua kyllä kiinnostaa myös nämä liirumlaarum jutut. Ihan tavallinen elämä minulle vieraassa kultuurissa, on aina mielenkiintoista. Mutta the choice is yours! Mukana pysyn päätätpä mitä tahansa.
  Itse pysyn nimimerkin takana ainakin toistaiseksi ja omia enkä lasten kuvia halua laittaa blogiin.

  ReplyDelete
 5. mäkin kyllä tykkään että jaarittelet kaikenlaista, voisit jaaritella paljon enemmänkin :) mut toisaalta mä kyllä tiedän kuka sä oot ja just janoankin kuulumisia. Toki käsityöt, maalaukset ja muut askartelut kiinnostaa kans.
  Kunhan jotain blogaat niin mukana ollaa! halipus!
  -Liisi

  ReplyDelete
 6. Täällä olen käynyt aina mielenkiinnolla juttujasi lukemassa. Jos nyt jotain alat vaihteleen, niin tulen käymään kuiteskin.:)
  Tietysti käsityöt ja taiteesi kiinnostaa mutta niin kaikki muutkin juttusi.
  Perhepitoset aiheet kantsii pitää salaisten blogien takana, niin minäkin teen.

  ReplyDelete
 7. Kiitos lisavastauksista!

  Juu, ei tasta missaan nimessa tule mikaan perheblogi, ja ajatuksena oli siis muuttaa tata vielakin vahemman henkilokohtaiseksi. Ikaankuin harrastusblogiksi. Vaikka kait se jo tassakin muodossaan kuuluisi tuohon gategoriaan. Lasten kuvia, tai muiden ihmisten kuvia ei tahan blogiin tule, ja yksityiselama pysyy yksityisena :)

  Raati on puhunut, aantanne on kuultu, vaikken siita juurikaan viisastunut :D Kaikki siis kay, vai?

  No, jatketaan samaan malliin ainakin toistaiseksi :) Kiitos, kun kaytte visiitilla <3

  ReplyDelete
 8. Juu jatka vaan samaan malliin,kiva on nähdä ja kuulla kulttuurista ja arjesta siellä jne.kun se kumminkin poikkeaa tästä omasta missä asustelen..mutta päätöksen teet sinä!pärjäilkäähän siellä ja voisit ottaa yhteyttäkin jollain viestintävälineellä:D Terv. katja

  ReplyDelete
 9. No täytyy kyllä myöntää, että varmaan jää blogisi lukematta jos tulet tulevaisuudessa keskittymään täällä lähinnä tauluihin tms. :(
  Minua nimenomaan kiinnostaisi lukea enemmänkin elämästä ja arjesta & Tunisiassa asumisesta ylipäätänsäkkin!

  ReplyDelete
 10. Katja: Itseasiassa en tahan blogiin juurikaan asiaa arjesta laita :) Vaan juurikin tallaista pikkuliirumlaarumia ja tuloksia inspiraatiopuuskista! Olet kylla mielessa <3

  Anonymous: Harmillista, jos et viihdykaan! Alunperinkaan taman blogin ei ollut tarkoitus kuvata arkea ja elamaa, vaan olla lahinna pakopaikka siita arjesta, harrastus! Vaikka kirjoitan tata Tunisiasta, Tunisia ei edes alussa ollut taman blogin aihe ja tarkoitus, vaan muut elaman pikkuilot (jotka toki sattuneesta syysta sivuavat tata maata ja kulttuuria).

  Olet varmaan jo tutustunutkin Mizyenan blogiin, joka myos bloggailee taalta? :)

  ReplyDelete