***TERVETULOA***WELCOME***


Friday 25 March 2011

Uudet verhot (A new couple of new curtains)

Jokin aika sitten esittelin niita kirppisostoja. Kovasti kutkuttaa jo jalkapohjaa ja pitaisi taas paasta tonkimaan toripoytia. Mutta lupasin itselleni, etta ensin suoritaan edelliset ostokset. Kerran loysin aika ihanan Ikean verhon, siis todellakin taalla pain eksoottinen loyto! Kovasta etsimisesta huolimatta en loytanyt kuin yhden, ja se ei riittanyt kylla mihinkaan yksinansa. Leikkasin sen sitten puoliksi ja liitin valkoista kangasta kaveriksi. Helmoihin sopivan varisia nappeja seka painoksi ryhdikkyytta tuomaan, etta vahan nakoakin. Poikaset saivat kevatverhot :)



I'm aching to do some flea-market shopping... But I promised to myself to sort out the previous finds before I buy anything more. Few months back I found one piece of Ikea curtain in a right colour, but on its own it wasn't really any of use. So I cut it into a half and added some plain white fabric on both sides. Few heavy buttons onto a hem to bring some colour and done!

2 comments:

  1. Kauniit ja raikkaat verhot!
    Mukavaa viikonloppua sinnekin, täällä on kylmä ja kova tuuli, irtolunta pyryttää kinoksista, ei yhtään kiva, toivoisi jo kevään tulevan ja sitä myöten kesän lämmönkin.

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Edelliset olikin aika raskaat verhot, nyt on kevyt tunnelma leikkihuoneessa ;)

    Hyvaa viikonloppua sinnekin! Ja "pahoittelevana" kerron, etta meilla taalla on aivan upeat ilmat, 25 plus asteen hujakoilla ja aurinkoa, aah :) Vaan on tatakin jo odotettu!

    ReplyDelete