***TERVETULOA***WELCOME***


Thursday, 19 May 2011

Yksi... (Another...)

tylsa, mutta ah niin pomminvarma taytyysaadajotainmakeaanythetieikahuomennajapienellavaivalla-resepti iloksenne.

 Banaanipiirakka:

3 dl vehnajauhoja
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl ruokasoodaa
1 tl vanilliinisokeria
3 banaania (n.2,5dl)
1 dl luonnonjogurttia
1 muna
75 g voita
rouhittua suklaata (100g)
***
Soseuta banaanit. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisaa kosteat ainekset ja sekoita hyvin. Viimeisena lisaa suklaarouhe. Voitele piirakkavuoka, kaada siihen taikina ja paista 180c kunnes kypsa.


 recipe for your pleasure. Easy and fast to make when you require something sweet right now rather than tomorrow!

Banana Pie

3 dl flour
1 dl sugar
1 ts baking powder
0,5 ts baking soda
1 ts vanillasugar
3 bananas (2,5 dl)
1 dl natural yoghurt
1 egg
75 g butter
chipped/grated chocolate (100g)
***
Mash the bananas. Mix all the dry ingredients. Add bananas, yoghurt, egg and butter. Mix well then add chocolate chips. Grease the baking dish, pour in the batter and bake in 180 degrees of celcius until done.

7 comments:

  1. Yleensa mun toiveet on juuri se etta pienella vaivalla saa hyvaa, eli tama tuli tarpeeseen - ensi kerralla kokeilenkin Eryahin Banaanipiirasta :)

    ReplyDelete
  2. Tää taitaa mennä kokeiluun :)

    ReplyDelete
  3. Karoliina: No niin just! Se on myos mun kriteeri :D Kannattaa kokeilla, maukas vaikkakin vaatimaton.

    Mizyena: Ja sitten kommenttia, etta milta maistuu :)

    ReplyDelete
  4. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla :)

    ReplyDelete
  5. Katundar, suosittelen. Ma kokeilen tata harva se paiva ;)

    ReplyDelete
  6. Kiitos ohjeesta, tämä on seuraavana leivontalistalla :)
    Tuossa päällä ei siis ole mitään kuorrutetta vaan väri tulee ihan kypsyessä ?!?!

    Kyselee "fiksu" blondi
    Phantoma

    ReplyDelete
  7. Phantoma: Ei ole paalla mitaan! Mutta mulla on toistaiseksi vain kaasu-uuni, ja siina piirakat paistuu vahan eri tavalla. En tieda tuleeko pinnasta samanlainen sahkouunissa kuin grillivastuksen alla... Mita luultavammin sahkouunissa tulee viela parempi piirakka :) Toivottavasti tykkaat!

    ReplyDelete