***TERVETULOA***WELCOME***


Friday 20 May 2011

Tallainen... (This...)

kaunokainen lojuu meidan pihassa. Puolikas oviporttia, toinenkin samanlainen loytyy. Odottavat kovasti, etta innokas entisoija innostuu entisoimaan. Tyyppi nakojaan koittaa menna sielta missa aita on matalin... Suotta sita aikaansa kuluttaa raaputtamalla vanhaa maalia pois, kun maalin voi polttaa auringolla irti. Ja kun ei ole kiire minnekaan, niin pari vuotta ei tunnu missaan! 
Kunhan vanha maali on poissa, laitetaan uusi maali paalle ja ovet tauluksi puutarhan seinaan.

Viela vuosi sitten tuo ovi oli meilla ihan kaytossa. Viime kesana appiukko halusi vahan hemmotella talon naisvakea ja tilasi uudet ovet. Kenellekaan kertomatta, tietysti, ettei yllatys mene pilalle! 
Joten nyt meilla on oikein prameat bling bling kultahopeapronssipunasiniruskeamustakikertavat kiemurakoukero-koristellut rautaportit. Ja viela isommatkin kuin ennen. Yllatys oli sen sorttinen, etta veti sanattomaksi.


is one half of our old garden front door. It's waiting to be restored to its old glory, with fresh layer of paint and then to be lifted up onto our garden walls to act as a piece of art. Far too beautiful door with too many memories to be thrown away.

8 comments:

  1. Musta ne on tuolleen kuluneena vielä kivemmat puutarhan koristeet :)

    ReplyDelete
  2. Hehe, Mizyena, arvasin! Mutta ma haluan varia, varia, varia... edes puutarhaan!

    ReplyDelete
  3. Maltatko odotella maalin rapistumista??
    Minkä väriseksi aiot maalata?

    Mulle myös kelpaisi ihan tuollaisenaan, ihana ovi :)

    Phantoma

    ReplyDelete
  4. Hihii, minunkin appiukon voisi kuvitella keksivän jotain tuommoista. Tuo vanha porttikin on tosi kaunis, vaikka maalit ovatkin vähän kuluneet. :-)

    ReplyDelete
  5. Aivan ihanat ovet juuri tuollaisenaan, mutta tottahan väriäkin on kiva saada. Tosi kauniit!

    ReplyDelete
  6. Phantoma: No, kylla ma aina valilla kayn sita rapsuttelemassa, mutta ihan sormi ja ohi mennessa... Mua hotsittais maalata se perinteiseen tunisialaiseen tapaan taivaansiniseksi!

    Hippu: Jep, appiukko on varsinainen yllatyspommi :D

    Suveliina: Ma tykkaan tuosta muodosta, kun on tuollainen kaarimainen. Samaten koristelu on kiva. Ja eikohan se uusikin maali haalistu ja rapistu auringossa :)

    ReplyDelete
  7. Vaude, mikä kaunokainen. Tykkään myös tuollainen kuluneena, mutta kyllä visio taviaansinisestäkin kuullosta ihanalta! :)

    ReplyDelete
  8. Tiia: Tontin muurit on myos valkoiset, niin siksi olisi kiva saada vahan varia. Etta ovi erottuisi edukseen!

    ReplyDelete