***TERVETULOA***WELCOME***


Tuesday 5 July 2011

Musèe Dar El Hout

Kuten sanoin, joka kerta yritetaan etsia jotain uutta nahtavaa meidan turisteille. Hyva juttu on sellaiset vakiovieraat, joille ei yhden loman aikana tarvitse nayttaa koko maata, vaan muutama kohde per reissu riittaa. Ja sitten tietysti kaydaan uudestaan niissa paikoissa, jotka eniten miellyttaa :)

Talla kertaa kavimme kalamuseossa. Joo, ei kuulosta omaan korvaanikaan kovin houkuttelevalta, mutta. Itseasiassa se oli oikein mukava paikka, todella kauniisti tehty (esteetikon kriteereissa number one) ja opettavainen. Sisaanpaasy tahan kalataivaaseen maksoi vain dinarin aikuisilta ja dinarin puolikkaan aikuisten puolikkailta. Alakerroksessa oli pieni akvaarium ja ylakerrassa sitten itse museo. Koko rakennus oli kauniisti pidetty. Edessa pieni kilpikonna-allas kilpikonnineen toivottamassa tervetulleiksi. Voi etta, kun oli ystavallisia kilppareita ja oikein ihmisystavallisia. Ja niita oli monta!

Museo sijaitsee Karthagossa. Tarkemmin sanottuna antiikin Karthagon venesataman kupeessa. Suosittelen. Ainakin meidan poikaset kiljahteli riemusta visiitin alusta loppuun!




Sisalta yhta kaunis!
Beautiful Museum from inside out!









As I told you earlier, when we have some visitors from abroad we try to pick some previously unseen attractions to visit. This time we went to a fish Museum... Yep, doesn't sound that interesting. But it was, in fact. The whole building and the museum from insideout were so tidily and beautifully displayed that we really enjoyed our time there. Not to mention, learned a lot also. Downstairs they have little aquarium and the top floor is the actual museum.  On the front of the building there is a little pool full of turtoises welcoming you! They are so cute and really human friendly. I absolutely adore turtoises!! 

So if you are around this area, go and pop in! The entry tickets cost only a dinar from a adult and half from a child. Our kids were most excited from beginning to the end :)

4 comments:

  1. Kalan ystävänä käynti kalamuseossa kuulostaa mielenkiintoiselta!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Minäkin olisin saattanut olla ennakkoluuloinen aluksi, mutta kuvien perusteella vaikuttaakin oikein mielenkiintoiselta!

    Ja ovathan kalat kyllä kiehtovia niin kuin koko meren/vedenalainen mystinen maailma. Näyttää ulkopuolelta oikein idylliseltä, kiva "pikku" kalanraato siinä piha-altaassa ;)

    ReplyDelete
  4. Yealian: Hehe, makin oon kalan ystava. Erityisesti, kun se kala on lautasella... Vaan yllattavan mielenkiintoinen oli, erityisesti lapsille!

    Elegia: Tuo kalanraato on Sillivalaan luuranko ;) Mua kylla kiehto ne kilpparit enemman... Taitaa olla aika vanha luuranko, kun mies muistaa sen lapsuudestaan/nuoruudestaan jo :)

    ReplyDelete