Paaston viimeinen viikko on hurahtanut kayntiin. Jos olisin tehnyt taman postauksen 3 viikkoa sitten olisin hehkuttanut seuraavaa herkkua ihan kyballa. Nyt totean, etta hyvaa se on vielakin, vaan ehka jo hieman... tuota... kaipaisi vaihtelua.
Paasto rikotaan aina taateleilla. Taateleilla ja piimalla/maidolla. Tai vedella. Perinteisesti piimalla. Meilla taatelit taytetaan halvalla, mantelihalvalla tarkalleen ottaen. Eihan siihen kuukaudessa ehdi kyllastya, jos nauttii sen yhden taatelin paaston rikontahetkella... Mutta sitten on meita herkkusuita, jotka ahmii koko lautasellisen illan aikana.
Ei ole tunisialaisen taatelin voittanutta. Tuoreen taatelin, saanen huomauttaa. Taateli on pehmeimman toffeen tuntuinen, mutta makeampi. Suussa sulava, eika tarvitse edes imeskella. Halva tasottaa makeutta hieman, ja tuo moniuloitteisuutta makuhermoja kutittelemaan. Ei taida olla taydellisempaa ratkaisua makeannalkaa tyydyttamaan! Ja mika energiapommi, huh.
Taatelit ovat ihania! Rakastan medjoul-taateleita,isoja pehmeitä sellaisia,jotka tosiaankin maistuvat toffeelta.Täälläkin muuten taatelit ovat hurjan hyviä;D
ReplyDeleteHyvää viimeistä paastoviikkoa!
Kiitos Yealian! Makin olen paassyt taateleiden makuun vasta tanne muutettuani!
ReplyDelete