***TERVETULOA***WELCOME***


Friday 2 December 2011

Joulu... (Christmas...)

saapui taloon. Tykkaan yksinkertaisista koristeista, mutta jouluna saa olla vahan kimallustakin mukana. Meilla on vuodesta toiseen samat koristeet, aina jotain pienta uutta lisaten. Tana vuonna loytyi ihan marketista tallainen valkoinen rautakuusi. Siina tuli mukana suhteellisen karseen nakoiset koristepallot, joita vaihdoin vahan parempiin, vaan vielakaan en ole ihan taysin tyytyvainen. Kuusi itsessaan on tosi kiva!

Mitahan tuohon voisi laittaa roikkumaan, muuta kuin palloja, ettei menisi liian sekaisen nakoiseksi? Ideoita?





...decorations have found their places in our home. I bought this beautiful iron/metal Christmas tree as a new addition to existing decorations from previous years. I mostly like white colour at Christmas and though I usually really dislike anything shiny, Christmas is the time to have some bling bling.

4 comments:

  1. Mä pidän kuusesta juuri tuollaisenaan. Kaunis!

    ReplyDelete
  2. Minustakin tuo on tosi kaunis juuri tuollaisenaan!!

    ReplyDelete
  3. Onpa hassua :) Päätin täällä pari viikkoa sitten että joulusta tulee valkoinen, harmaa ja paljon bling blingiä ! Sun kuuses on siihen ihan täydellinen ;) Yleensä punainen tuo minulle joulun lämmmön etc...mutta ei tänä vuonna. Tänä vuonna haluan harmonisen joulun ...
    Katundar

    ReplyDelete
  4. Ok, ma pidan kuusen tuollaisena :) Jotenkin mulla on vaan sellanen kutina, etta rautaan pitaisi yhdistaa jotain virkattua...

    Katundar: Hahaa, hyva valinta! Mulla on tosiaan vuodesta toiseen samat varit... Tykkaan valkoisesta, koska taalla ei sada lunta, ja se on mun mielesta talven vari :) Ja koska ma teen suurimman osan itse (johtuen siita, etta joulukoristemarkkinat ovat rajoitetut taalla), niin varien vaihto joka vuosi olisi aika urakka.

    ReplyDelete