***TERVETULOA***WELCOME***


Friday 8 October 2010

Virkattuja vautsi-vautseja (Crocheted Wow-wow's)

Ei se maara, vaan se laatu! Pari vaivaista virkkausta valmistui kesan aikana. Ja vaikka mielellani olisin tuonut namakin mukanani, jostain piti tinkia pakatessa! Joten kaulahuivi ja tyynynpaallinen jaivat talla kertaa ilostuttamaan aitiani. Koska naitahan voi tehda koska vaan lisaa... Ja itseasiassa yksi tyyny onkin jo valmistumassa! 








Not the quantity but the quality! Two pieces of work was all I had time to crochet during the summer. My suitcases were too full to fit these in and bring home, so this lovely scarf and cushion cover are now making my mom very happy. And I can make more of these anytime, anyway... In fact one cushion cover is already on its way!

7 comments:

  1. huippuja!
    Sulla kyllä tuo koukku pysyy kädessä niin hyvin! :)

    -Liisa

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Makin tykkasin, erityisesti tuo tyyny oli ihan hyvin onnistunut :)

    ReplyDelete
  3. Sattumalta huomasin blogisi. Miten olet sinne Afrikkaan "joutunut"? Minulla kummipoika Namibiassa ja Afrikka usein mielessäni.

    ReplyDelete
  4. Tervetuloa uusi lukija! :)

    Mieheni on taalta kotoisin, mutta ihan vapaaehtoisesti tanne "jouduttiin"! Kiva, jos olet Afrikasta kiinnostunut, vaikka tama maa hiukan erilainen Namibiaan verrattuna onkin :)

    ReplyDelete
  5. Vautsi vautsi! Todella hienoja teoksia :)

    ReplyDelete
  6. aivan ihana tuo tyyny <3

    ja itseasiassa mikäs sen ihanampaa, kuin että te olette nyt koko ajan äitisi arjessa mukana noiden tuotostesi muodossa, vaikka kaukana fyysisesti kenties olettekin :)

    ReplyDelete
  7. Poppeliina: Kiitan kauniisti!

    Pikkuthti: Juu, kylla ne ihan oikeaan osoitteeseen jaivat. Varmasti pidetaan hyvaa huolta ;)

    ReplyDelete