***TERVETULOA***WELCOME***


Sunday, 22 May 2011

Jos haluaa... (If you wish...)

huumaantua tuoksusta, suosittelen itse jauhamaan vihreat kardemumman siemenet. Meilla kaytetaan kardemummaa lampaanlihan ja kahvin maustamiseen, ehkapa joskus jopa pullataikinaan.



to intoxicate yourself on smell alone, I recommend to ground some green cardamom seeds. I use this delicious spice to flavour lamb and coffee, and of course the Finnish pulla.

5 comments:

  1. Kardemumma on ihana mauste. Meilla sita menee jopa lihakeittoon.

    ReplyDelete
  2. Haluaa tuoretta grillattua lampaanlihaa !!!

    ReplyDelete
  3. Anumorchy: Samaa mielta! Mielellani otan vastaan kayttovinkkeja ;)

    Katundar: Se on kylla herrrkkua!

    ReplyDelete
  4. Kiitos nyt tiedan milta kardemumma nayttaa jos koitan sita taalta Alanyasta löytaa :D

    ReplyDelete
  5. Marizu: Ollos hyva vaan :) Taa on siis vihreaa kardemummaa, tuoksu ja maku paljon intensiivisempia kuin suomalaisessa mustassa jauheessa!

    ReplyDelete