***
About inspiration and what comes after that!
***
***TERVETULOA***WELCOME***
Sunday 22 May 2011
Jos haluaa... (If you wish...)
huumaantua tuoksusta, suosittelen itse jauhamaan vihreat kardemumman siemenet. Meilla kaytetaan kardemummaa lampaanlihan ja kahvin maustamiseen, ehkapa joskus jopa pullataikinaan.
to intoxicate yourself on smell alone, I recommend to ground some green cardamom seeds. I use this delicious spice to flavour lamb and coffee, and of course the Finnish pulla.
Suomineito Afrikan mantereella. Sisustaa kotiaan, maalaa taulujaan ja kasvattaa lapsiaan ihanaisen auringon alla.
***************************
FinnMaid on the African continent. Decorates her house, paints her paintings and raises up her children under the lovely sun.
Kardemumma on ihana mauste. Meilla sita menee jopa lihakeittoon.
ReplyDeleteHaluaa tuoretta grillattua lampaanlihaa !!!
ReplyDeleteAnumorchy: Samaa mielta! Mielellani otan vastaan kayttovinkkeja ;)
ReplyDeleteKatundar: Se on kylla herrrkkua!
Kiitos nyt tiedan milta kardemumma nayttaa jos koitan sita taalta Alanyasta löytaa :D
ReplyDeleteMarizu: Ollos hyva vaan :) Taa on siis vihreaa kardemummaa, tuoksu ja maku paljon intensiivisempia kuin suomalaisessa mustassa jauheessa!
ReplyDelete