***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday, 18 January 2012

Maalauskarpanen... (I swapped...)

on taas kerran puraissut ja pahemman kerran. Oljyvarit ovat vaihtuneet akryylin, ja tasta suunta ei ole kuin eteenpain, eli takaisin ei palata. Jatetaan ne oljyvarit oikeille taidemaalareille! Tallainen karsimaton Valimeren maan asukki ei vaan jaksa odotella kuivumisia, johan siina inspiraatio naantyy. Ei muuta kuin huitoen ja sotkien vaikka silmat kiinni, niin on jannittavampaa lopputuloksen kannalta :)

Ja voi etta harmittaa, kun kuvissa ei nayta yhtaan niin hyvalta kuin luonnossa. Nama taulutkaan :p On vikaa seka kamerassa etta kuvaajassa, ehka hieman valaistuksessakin. Oikeasti varit tauluissa ovat runsaammat ja vehreammat.


"Metsa" Set of three 24cm x 30cm each
my oil colours to acrylic ones, and wooooooh. Nothing's gonna stop me now. I'm far too impatient for the oil colours. When I'm bitten by an inspiration bug I just wanna get on with it and not wait for my mood to dry up.

Unfortunately these pictures don't show the right colours, I'm really crap at taking photos. Metsa is a Finnish word and means forest.


12 comments:

 1. Wau, upeita ovat! Myyntiin tai jotain, please :D

  ReplyDelete
 2. Laita lapsostenkin teoksia esille ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan, kunhan ensin valmistuu taideteos ;)

   Delete
 3. Aivan älyttömän hienoja! Että osaatkin tehdä jotain noin upeaa... Minäkin ostaisin tuommoisia ilomielin. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Aina valilla onnistuu, ei kuitenkaan meikalaiselle mikaan itsestaan selvyys...

   Delete
 4. Upeita ovat! Taideteokset eivät koskaan näytä valokuvissa yhtä hyviltä kuin oikeasti ovat (tai on niitäkin, jotka näyttävät kuvissa paremmilta, mutta you know what i mean). Lisää, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja voihan se olla, etta joidenkin mielesta naa nayttaa kuvissa paremmilta kuin luonnossa... ;) Toivotaan, etta saan aikaiseksi lisaakin nayttamisen arvoista maalisotkua!

   Delete
 5. Hieno kolmen kokonaisuus ja näyttää oikein tyylikkäältä seinällä. Tykkään noista vihreän sävyistä!

  Enpä tiennytkään, että maalaat - taas oppi jotain uutta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Savyt on kylla ihan kivat, viela parin viikon tuijottelunkin jalkeen. Maalaus, niinkuin kaikki muukin tuottaminen, riippuu niin moodista :p Oli pitka tauko siina touhussa!

   Delete
 6. Upeat! Kiva, että pitkästä aikaa nähtiin taidettasi :)

  Mun mies osti mulle joululahjaksi akryylivärit ja taulupohjia. Kannoin kirppikseltä maalaustelineen jo aiemmin syksyllä, niin ajatteli sitten rohkaista hommiin. Ihana yllätys oli! Kun vaan vielä löytyisi sitä _aikaa_...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, mahtavaa! Ma olen sitten ensimmaisena vaatimassa sun maalauksia julkiseen esittelyyn tanne blogimaailmaan :) Oikeesti, kokeile ihmeessa maalata jotain, se on ihan huippu mukavaa ajanvietetta. Ei silla, etta sulla olisi ongelmia luppoajan suhteen :D

   Delete