***TERVETULOA***WELCOME***


Tuesday, 6 March 2012

Hyva mieli ja sen tuoja.

Huhheijaa, ikuisuus vierahtanyt viime paivityksesta! Kevat on tehnyt tuloaan suhteellisen kylman ja koettelevan talven jalkeen, ja viikon verran olemme nauttineet leudosta ja auringosta.


Kymmenen asiaa, jotka tuovat hyvaa mielta:

*Aurinko. Tietenkin. Mina olen silloin kehraava kissa ja laiskasti raajojani venyttelen ja jatkan nautiskelua.
*Musiikki. Erityisesti oma loilootus suihkussa. Rentouttavaa. Minulle siis.
*Lukeminen. Lehdet, kirjat, internetsivut, mainokset... mita sita suotta nirsoilemaan.
*Lintujen laulu. Se nyt vaan on mulle sellainen merkki, etta maailma elaa ja on voimissaan.
*Jalkikasvu. Kylla joo, aina valilla ja useimmiten tuovat hyvaa mielta. Kuinka monta piirustusta ja  taideteosta on lahjoitettu, aamupusua moiskautettu ja "aiti, sa oot kylla aika ihana"- kehua saatu.
*Suomen matkan odottelu. Silmissa siintaa S-marketin karkkihyllyt. Ehka suurinta autuutta.
*Hyva ruoka. Erityisen onnellinen silloin, kun saan valmiiseen poytaan istua.
*Red Bull. Se antaa siivet. Ja kukapa sita nyt ei taivaan lintuna viihtyisi.
*Seesteisyys. Liian jannittavia hetkia kokeneena jaksan hymyilla sille, etta elama on tasaisen tappavaa tylsyytta ja rauhallista rilluttelua.
*Ideat. Se on upea fiilis, kun huomaa omassa paanupissaan aivotoimintaa.
Kiitos Vihreille Niityille haasteesta :) Haaste lahtee eteenpain Havinoita, A bit of this & a bit of that, Mizyena, My Tunisia ja Sanoissa blogeihin. Ohjeet alla.

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).9 comments:

 1. Mukavia ja hauskoja hyvän mielen asioita. Erityisesti liputan Suomen irtokarkkivalikoiman puolesta; onkohan missään muualla maailmassa yhtä ihania irtiksiä. Oolalaa! :-)

  Ja valmiiseen ruokapöytään istuminen on kyllä jotain ihan parasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen niin samaa mielta :D Siella on ehka maailman laajoin ja maistuvin karkkivalikoima! Ihan pakko saada karkkia HETI laskeuduttua. Prioriteetit kunnossa, heh.

   Delete
 2. Taalla olen herannyt eloon auringon palattua elamaamme! Ehka tasta Suomeen muutosta selviaa sittenkin - ainakin ensi talveen saakka ;) Ja talitintin olen jo kuullut lauleskelevan, ihanaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kohta on kuule mukavat oltavat, kun kesa alkaa. Siis ihan kohta ;) En makaan ehka enaa sopeutuisi siihen lumeen, mutta kesalla kelpaa. Toivotaan, etta tulee lammin sellainen tana vuonna, niin vilukissakin tarkenee!

   Delete
 3. Mukavia hyvän mielen juttuja.Lintujen laulu on minullekin se ihana juttu,josta iloitsen joka päivä(puiston vieressä kun asuu niin lintujen ääntely kuuluu;D)

  ReplyDelete
 4. Lintujen laulu on tullut taas kevään myötä iloksi!

  ReplyDelete
 5. Yaelian ja <3 maaria: Linnunlaulu on ihanaa. Ihan superrentouttavaa ja silloin kun sita ei kuulu, niin tietaa, etta on kurja paiva :/

  ReplyDelete
 6. Aina oppii sustakin jotain uutta. Eryah laulaa suihkussa :D :)

  Kiitos haasteesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyva. Ja "laulaa" on erittain kohtelias ilmaisu tuosta toiminnosta ;)

   Delete