***TERVETULOA***WELCOME***


Wednesday 7 March 2012

Onkohan... (Desire...)

vehreyden kaipuu vai mika lie, kun pistaa maalaamaan naita puita... Kummassa jarjestyksessa taulut nayttaa paremmalta? Kavi nimittain pieni kohellus tuon nimmarin kanssa, menin ja huitaisin sen vaaraan taulun puoliskoon. Viimeiset kolme kuvaa ovat alkuperaisessa jarjestyksessa, mutta nimmari on vaarassa paikassa :p Perfektionisti on tassa nyt vaivannut paataan silla useamman hetken. Plaah.

" Metsa 2" Set of two 24cm x 30cm






 for greener surroundings is probably the driving force for inspiration in these paintings. And perfectionist in me is going crazy because of wrongly placed signature. My bad for being hasty.


4 comments:

  1. Tosi hienot! Tuollainen mystinen, usvainen ja kovin suomalaisen näköinen metsä. Minusta taulut toimivat toisinkin päin kuin oli suunniteltu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos :) Naissa kuvissa ei oikein nae noita oikeita varisavyja ja eroja, niin vaara jarjestys ei ehka pista silmaan katsojaa. Mutta kun livena katselee, niin toisen taulun keltasavyt jatkuu toiseen. Siis silloin kun ovat oikeassa jarjestyksessa. Tai ehka ma kuvittelen senkin, kun olen tallainen niuhottaja luonteeltani. Krhm. Ja siis korjatahan tuota virhetta laiska ei enaa jaksa, heh.

      Delete
  2. Nää on ehkä hienonpia tauluja mitä oot maalannut, käy molemmin päin, mutta jos pikkutarkkoja halutaan olla ehkä ne olis just hyvät niinkuin alunperin oot ajatellut.

    ReplyDelete
  3. Todella kauniit taulut, ihan silmä lepää noita katsellessa!
    Jaana Saksasta

    ReplyDelete